Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

LEHÁRO – oáza pohody v centru Plzně

PR článek

Možná jste loni navštívili první ročník letní festivalové zahrádky LEHÁRO. Letos je areál na jiném, možná trochu překvapivém místě, ale i tak rozhodně stojí za návštěvu. Na Americké třídě nad parkovištěm po bývalém domu kultury směrem k Hlavnímu nádraží se podařilo vytvořit unikátní místo s atmosférou letní dovolené. Můžete relaxovat v lehátku, vychutnat si letní drink na pláži a děti si mohou stavět třeba hrad z písku.

Stejně jako loni nemůže chybět tankové pivo, které čepují buď do nachlazených sklenic, nebo během koncertů do zálohovaných kelímků. Letošní seriál koncertů slibuje mimořádné kapely. Několik krásných koncertů již proběhlo, námátkou třeba vystoupila kapela Olympic, Jelen, nebo Monkey Business. Další živý koncert bude v pátek 15. července, kdy do LEHÁRA zavítá slovenská kapela IMT Smile. Na září pak program slibuje Čechomor, Janka Ledeckého, Polemic, nebo třeba J.A.R. Předprodej vstupenek na všechny akce najdete na www.ticketlive.cz. Nově je možné pořídit i VIP vstupenky na vyvýšenou terasu s výhledem na pódium s welcome drinkem a přednostní obsluhou. V období prázdnin jsou na každý čtvrteční podvečer připraveny ve spolupráci s Tancem v Plzni otevřené lekce latinskoamerických tanců, po kterých budou následovat tančírny.

Ani tím výčet akcí ani zdaleka nekončí. Třeba 15. září je se můžete těšit i divadelní představení Revival Kabaret a 31. srpna dorazí dokonce i fenomenální Partička na vzduchu.

A i když zrovna v LEHÁRU nikdo nekoncertuje, ani pak se nudit nebudete. Buď můžete přijít fandit na sportovní přenosy, třeba z blížících se předkol Ligy Mistrů, nebo si zahrát beer pong či corn hole. Dětem se budou líbit hopsadla a odrážedla nebo bagry.

Pokud si chcete návštěvu v LEHÁRU opravdu vychutnat, pak doporučujeme předem si rezervovat jeden z několika partnerských letních lounge stanů, kde je Vám k dispozici pohodlné sezení s příjemným osvětlením a na přání Vám zajistí obsluhu nebo připraví raut. Mimochodem k jídlu si můžete dát třeba palačinku na sladko nebo na slano, plněné preclíky a bagely, namazané chleby či pizzu a o víkendech zajděte na dobroty z grilu a chybět nemůže ani zmrzlina.

Areál je otevřený denně až do začátku října vždy od 14:00. Více informací naleznete na www.leharofest.cz.

Ohodnoť článek

Štítky Leháro, Lehárofest, Plzeň, festivalová zahrádka, koncert, hudební skupina, hrad, kulturní dům, Olympic, Monkey Business, IMT Smile, Liga mistrů UEFA, nápoj, návštěva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

LEHÁRO – oáza pohody v centru Plzně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.