Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

MD ELEKTRONIK, světový lídr pro přenos dat v autech. Společnost se specializuje na automatizaci a inovace

PR článek

Společnost je světovým lídrem ve výrobě kabelových systémů pro automobilový průmysl a tvůrce unikátní výrobní technologie. Mezinárodní skupina MD Group operuje na třech kontinentech v devíti zemích světa.

Výroba & technologie
V České republice působí MD ELEKTRONIK od roku 1993. V závodě v Chotěšově má k dispozici sedm moderně vybavených hal. V Plzni velké logistické centrum a jednu výrobní halu. Mezi klienty společnosti patří většina renomovaných automobilek. Do technologicky vyspělého automobilu s velkým množstvím senzorů, jízdními asistenty a multimediálními funkcemi dodává až 26 kabelových sestav. Pro světové trhy ročně vyrobí MD ELEKTRONIK a vyexpeduje přes osmdesát miliónů sestav kabelových skupin.

Kabelové systémy
Firemní know-how je inovativní přenos dat. Produkty z portfólia MD ELEKTRONIK lze nalézt téměř v každém autě. Pro partnery vyrábí společnost komplexní systémová řešení. Jedná se o: koaxiální kabely...datové kabely...elektroniku...a senzorické kabely.

Vývojové a technologické centrum MD SYSTEMS
Součástí skupiny je unikátní vývojové a technologické centrum – MD SYSTEMS. Společnost se vydala směrem automatizace a robotizace. Plně automatizované modulární výrobní linky tzv. MPS – (Modular Production Systems) dodává do (vlastních výrobních závodů v rámci) MD GROUP po celém světě. V MD GROUP si stroje sami navrhují, vyrábí, sestavují, programují a uvádí do provozu. Díky inovativnímu řešení MPS jsou o krok napřed, dokáží téměř obratem přizpůsobit výrobu požadavkům svých zákazníků. Díky vlastnímu softwaru a hardwaru jsou zaměstnanci schopni reagovat i na podněty svých servisních techniků nebo seřizovačů a implementovat je do strojů.

Akreditovaná zkušební laboratoř
Společnost je nezávislým partnerem v oblasti testování vysokofrekvenčních kabelů pro automobilový průmysl. Realizuje testy s maximální flexibilitou. Portfolio služeb zkušební laboratoře zahrnuje: bezpečnost výrobků, zkoušky ve fázi vývoje a simulace životnosti a analýzu vadných dílů.

Kariéra v MD ELEKTRONIK
S více než 2 000 zaměstnanci patří MD ELEKTRONIK Chotěšov k nejvýznamnějším zaměstnavatelům v Plzeňském kraji. MD GROUP buduje týmy expertů v oblastech konstrukce, automatizace, vývoje softwaru a programování, ale i servisu, testování nebo kvality. Zaměřuje se i na vzdělávání a rozvoj našich zaměstnanců.

Uplatnění ve společnosti najdou profesionálové i absolventi. Bližší podrobnosti lze najít ZDE: Studenti s technickou specializací mohou projít propracovaným trainee programem. Díky inovacím a technologiím nabízí MD ELEKTRONIK skvělé pracovní možnosti.

MD ELEKTRONIK. Kariéra budoucnosti!

Ohodnoť článek

Štítky MD ELEKTRONIK, MD SYSTEMS, MD GROUP, zaměstnání, automatizace, inovace, přenos dat v autech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MD ELEKTRONIK, světový lídr pro přenos dat v autech. Společnost se specializuje na automatizaci a inovace  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.