Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

AUTOSHOW ve Staňkově přinese nejnovější modely vozů i koncert Divokýho Billa

PR článek

Autocentrum Šmucler vás zve na AUTOSHOW 2023. Připravte se na nezapomenutelný zážitek! Tato událost slibuje ohromující expozici nejnovějších automobilových modelů, inovací ze světa automotive a vzrušující zábavu pro všechny návštěvníky. 8.ročník Autoshow se uskuteční v sobotu 16. září na letišti ve Staňkově.

Automobilový ráj
V sobotu 16. září se na staňkovském letišti sejdou nadšenci z celého regionu. Autocentrum Šmucler představí více než 120 vozů 11 nejznámějších automobilových značek. Budete mít jedinečnou příležitost prozkoumat širokou škálu automobilů, které uspokojí i ty nejnáročnější automobilové nadšence.

Testovací jízdy a elektromobilita
Chcete si vyzkoušet nový model vozidla? Na Autoshow budou k dispozici testovací jízdy vybraných nových modelů. Na vlastní kůži si tak vyzkoušíte a zhodnotíte jízdní vlastnosti vozidel a technologické inovace. Navíc se můžete těšit na elektrovozy a novinky ze světa elektromobility. Společně prozkoumáme budoucnost automobilismu.

Poslední koncert Divokýho Billa na západě Čech
Ale to není všechno! Chystá se také neuvěřitelný hudební zážitek, protože legenda české rockové scény, kapela Divokej Bill, zakončí svoji „25 let tou“ po západních Čechách právě na Autoshow ve Staňkově svým mimořádným koncertem. To je příležitost, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít!

Soutěž o Auto na rok zdarma
A co kdybyste mohli vyhrát auto na celý rok zcela zdarma? Na Autoshow budeme o jedno soutěžit. To je šance, kterou stojí za to využít!

Zábava pro celou rodinu
Pro rodiny s dětmi bude připravena dětská zóna s možností hlídání, skákacími hrady a možností malování na obličej. A pro ty, kteří hledají adrenalinový zážitek, bude k dispozici překážková trať 4x4 a motokáry.

Kromě toho se můžete těšit na vystoupení týmu Blue Wings Cheerleaders, bubenickou show Wild Sticks, autogramiádu hokejistů HC Škoda Plzeň, hasičskou exhibici, obří bludiště a mnoho dalšího. Autoshow také přivítá SEAT klub, Volkswagen club a BESIP Team; uvidíte i vozy záchranných složek. A hladoví rozhodně nezůstanete, na místě budou stánky s pestrým občerstvením, nabídkou koktejlů i vybrané kávy.

Přijďte a užijte si den plný zábavy! Začíná se ve 12:00 a konec nečekejte dříve, než se setmí. Vstup na Autoshow je zcela zdarma! Sledujte Autoshow na Facebooku, ať nepřijdete o žádnou informaci. Celý program je dostupný na webu pořadatele, Autocentra Šmucler. 16. září se připravte na nezapomenutelnou jízdu!

Ohodnoť článek

Štítky Autoshow, Autocentrum Šmucler, letiště ve Staňkově, Divokej Bill

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AUTOSHOW ve Staňkově přinese nejnovější modely vozů i koncert Divokýho Billa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.