Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Gurmánský tip: Svatomartinské hodování v Hospodě Na Spilce v Plzeňském Prazdroji

PR článek

Už dávno není 11. listopad jen svátkem Martinů či Martínků, ale všech milovníků dobrého jídla a pití. Slavit se bude také v legendární Hospodě Na Spilce v Plzeňském Prazdroji. Speciální svatomartinské menu s dozlatova vypečenou husičkou a dalšími tradičními delikatesami korunované správně ošetřeným a načepovaným pivem tady budou servírovat od 10. do 13. listopadu.

Letos třicetiletá Hospoda Na Spilce, jedna z největších hospod v České republice, se návštěvníkům v létě otevřela po více než dvou letech. Podnik, který byl dlouhá léta oblíbeným cílem nejen návštěvníků pivovaru Plzeňský Prazdroj, na jehož nádvoří sídlí, prošel výraznou obměnou. A to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu.

Zdejší kuchyně je unikátní spojením „pivo a jídlo“, což se samozřejmě odráží i ve svatomartinské menu, jehož součástí je hned několik chodů: Husí kaldoun s masem, droby, kořenovou zeleninou a širokými nudlemi / Konfitované husí stehno, červené a bílé zelí, bramborové drbáky, křupavá cibulka / Svatomartinské pivní rohlíčky s makovou a ořechovou nádivkou. Na objednávku (minimálně den dopředu) je k mání také celá pečená husa nadívaná bylinkovou nádivkou z pivního chleba a jablek, červené a bílé zelí, variace knedlíků, křupavá cibulka. Užijte si svátek svatého Martina bez starostí a se vším, co patří na sváteční tabuli!

Hospoda Na Spilce – objednávky a rezervace: +420 724 617 355, info@naspilce.cz
Aktuální informace na www.naspilce.cz a na FB www.facebook.com/naspilce

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Hospoda Na Spilce, Plzeňský Prazdroj, Svatomartinské hodování, gastronomie, hospoda, Plzeňský Prazdroj, a. s., pivo, hlávkové zelí, svátek, maso, nudle, chléb, kořenová zelenina, jablko, knedlík, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gurmánský tip: Svatomartinské hodování v Hospodě Na Spilce v Plzeňském Prazdroji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.