Vyhledávání

Nalezené články: "jablko"

Fear food: když obyčejné jídlo vyvolává paniku

Pro někoho jen tabulka čokolády nebo kousek pizzy. Pro jiného noční můra, která spustí vlnu úzkosti. Lidé s poruchami příjmu potravy často zažívají strach z takzvaného fear food – jídla, které je pro ně zátěžové, ačkoli se zvenčí může zdát naprosto...

Zámek Kozel láká na unikátní výstavu nejcennějšího českého pokladu

České korunovační klenoty na dosah. Tak se jmenuje unikátní výstava, která bude od neděle k vidění v reprezentativním výstavním sále bývalé jízdárny zámku Kozel. Jedná se o mistrovské repliky jejichž autorem je jeden z nejlepších evropských zlatníků...

Anorektičky jsou kost a kůže. Jaké jsou nejčastější mýty o anorexii?

O anorexii koluje spoustu polopravd – od představ, že stačí „prostě začít jíst“, až po přesvědčení, že nemocní jen touží po pozornosti. Některé mýty jsou jen úsměvné, jiné ale můžou být přímo nebezpečné a bránit lidem v tom, aby si včas řekli o...

Nejdřív nanuky, teď sirupy. Osvěžo – příběh značky, která chce osvěžit Česko

Celé ovoce místo koncentrátu, výroba a macerace za studena místo vaření. To jsou ovocné sirupy Osvěžo z Českých Budějovic, které mají mnohem širší využití, než se na první pohled zdá.

V Křimicích se opět soutěžilo o nejlepší nakládané kysané zelí

Ani moc slané, ani moc kyselé, příjemně vonící, dobře nakrouhané a akorát tak křupavé - tak má vypadat správné kysané zelí. V plzeňském obvodu Křimice, kde se zelí tradičně pěstuje a zpracovává, se o víkendu posedmnácté soutěžilo o to nejlepší...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "jablko"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "jablko"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.