Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Další dva roky povede TOP 09 v Plzeňském kraji staronový předseda Petr Suchý

TOP 09 v Plzeňském kraji i nadále povede její současný předseda a plzeňský zastupitel Petr Suchý. Krajský sněm potvrdil prostřednictvím online hlasování ve funkcích místopředsedů krajského zastupitele Richarda Piknera, místostarostku MO Plzeň 1 Ilonu Jehličkovou a dosavadního místopředsedu krajské organizace Martina Víta.

Do čela krajské organizace TOP 09 byl Petr Suchý zvolen v roce 2015 a svým znovuzvolením vstupuje do svého čtvrtého dvouletého volebního období. V něm ho jako předsedu čekají dvoje významné volby. „V letošním roce je před námi zásadní úkol a tím je, porazit vládní strany v parlamentních volbách. V těch nepůjde o nic méně, než o další směřování naší země, a především o to, jak ji vyvést z hluboké morální a ekonomické krize,“ říká Petr Suchý.

Staronový krajský předseda TOP 09 dále vyzdvihl důležitost koalice SPOLU, kde kandiduje TOP 09 společně s ODS a KDU-ČSL. „Naše koalice klade důraz na prozápadní směřování České republiky, nebo ochranu demokratického ústavního systému, což jsou dlouhodobě také témata, která prosazuje náš kandidát a lídr TOP 09 pro volby do sněmovny Marek Ženíšek. V příštím roce pak pro nás bude zásadní uspět v komunálních volbách a podílet se na zlepšování života ve městech a obcích napříč naším krajem,“ uvedl znovuzvolený předseda TOP 09 v Plzeňském kraji Petr Suchý.

V krajském předsednictvu TOP 09 dále usednou náměstek hejtmanky Plzeňského kraje Marek Ženíšek, náměstek primátora města Plzně Michal Vozobule, předseda TOP 09 na Klatovsku a Domažlicku Milan Vyskočil, předseda Regionální organizace TOP 09 Plzeň-venkov Miroslav Hlaváč a starosta Přeštic Karel Naxera.

„Třiadvacetičlenný krajský výbor dále doplní Miroslav Hejzek, Ladislav Lego, Jana Petříčková, Martin Straka, Miroslav Vecka, Petr Dvořák, Jan Fluxa, Václav Lacyk, Martin Leška, Miloš Nový, Radoslav Škarda, Ondřej Ženíšek, Karel Smola a Markéta Bučoková,“ doplnila krajská manažerka Eva Šafránková.  

Ohodnoť článek

Foto TOP 09

Štítky TOP 09, Petr Suchý, předseda krajské organizace, volby do Sněmovny, Plzeňský, Plzeňský kraj, Plzeň, volby do Poslanecké sněmovny PČR, Marek Ženíšek, ODS, KDU-ČSL, Martin Straka, Miloš Nový

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další dva roky povede TOP 09 v Plzeňském kraji staronový předseda Petr Suchý  |  Politika  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.