Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Město Plzeň spustilo Kalendář akcí, nabídne na jednom místě přehled toho, co se kde a kdy děje

Novou webovou platformu nazvanou Kalendář akcí spustilo město Plzeň. Měla by se stát pomocníkem pro plánování zábavy nejen Plzeňanů, ale i návštěvníků města a dalších výletníků. Cílem je vytvářet na jednom místě komplexní přehled, co se kde a kdy děje. Vyhledávat akce lze pohodlně v počítačích i v mobilech, stačí zadat akce.plzen.eu.

„Nový Kalendář akcí spouštíme nejen jako službu návštěvníkům kulturních, sportovních a volnočasových aktivit, ale i jako službu pro organizátory těchto akcí. Získají tím přehled o plánovaných událostech v Plzni a zároveň možnost se prezentovat. Město tak naplňuje dlouhodobou potřebu místních aktérů, kteří volali po unikátním prostoru k propagaci,“ přiblížila radní města Plzně pro oblast prezentace a marketingu Veronika Jilichová Nová (ODS).

Kalendář akcí shromažďuje data i z jiných zdrojů, jako je Plzeňská vstupenka, GoOut a sportovní portál města Plzně. Poskytne tak přehlednou nabídku zajímavých událostí v Plzni a jejím okolí včetně těch, které jsou zdarma. Vyhledávat je možné podle druhu akce, termínu nebo v kombinaci obojího. V případech, kde je potřeba objednat vstupenku, se zájemce dostane proklikem přímo k jejímu zakoupení.

Město plánuje platformu do budoucna dál vylepšovat, první dva měsíce provozu poslouží pro zisk dat k lepšímu poznání konkrétních uživatelských potřeb a následnou optimalizaci.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky kalendář akcí, kulturní přehlde, Veronika Jilichová Nová, Plzeň, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město Plzeň spustilo Kalendář akcí, nabídne na jednom místě přehled toho, co se kde a kdy děje  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.