Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Osmnáctiletý řidič vyletěl se svým autem ze silnice do lesa a doslova ho pověsil na stromy

Svůj osobní automobil doslova pověsil na stromy teprve osmnáctiletý řidič při hrozivě vypadající ranní nehodě, která se stala na komunikaci plné zatáček, vedoucí lesem mezi obcemi Seč a Únětice na jižním Plzeňsku. Motorista skončil v péči záchranářů.

Vozidlo značky Honda Stream havarovalo v lese poblíž Seče krátce po osmé hodině ráno. Mluvčí hasičů Petr Poncar uvedl, že ze zdemolovaného vozidla, které přistálo zadní částí na stomech, začal unikat LPG a benzín. „Po příjezdu jednotek již unikal pouze zbytek LPG. K požáru nedošlo,“ dodal mluvčí Poncar. „Osmnáctiletý řidič utrpěl četnější lehčí zranění, záchranáři ho transportovali na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Motorista jel se svým vozem od obce Únětice na Seč a při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu komunikace. Následně vyjel do pravého silničního příkopu, havaroval v lesním porostu, kde narazil do stromu. Alkohol u řidiče vyloučila dechová zkouška. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají dopravní policisté územního odboru Plzeň-venkov,“ dodala mluvčí policie Eva Červenková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, náraz do stromu, vyletěl ze silnice, jižní Plzeňsko, osmnáctiletý řidič, les, strom, Únětice, Plzeňský kraj, Seč, Fakultní nemocnice Plzeň, Honda Stream

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmnáctiletý řidič vyletěl se svým autem ze silnice do lesa a doslova ho pověsil na stromy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.