Počasí dnes24 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Motoristé pozor, chystá se omezení provozu v tunelu Valík na dálnici D5 u Plzně

Řidiči cestující po dálnici D5 musí počítat od začátku příštího týdne s omezením provozu v tunelu Valík, který se nachází u Plzně na 77,2 – 78 km. Z důvodu pravidelné údržby a servisu bude tunel nejprve částečně a později i úplně uzavřen.

„V pondělí 25. dubna bude v čase od 11:00 hodin do 11:10 hodin plynule zpomalen a následně zastaven levý pás dálnice ve směru na Prahu. Potom bude až do 27. dubna do 5:30 hodina uzavřena celá levá část tunelu. Provoz povede jen v pravé části tunelu. Stejný den od 5:45 hodin až do 28. dubna do 14:00 hodin bude zase uzavřena celá pravá část tunelu. Provoz tak povede v levé části tunelu,“ informovala mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Ve čtvrtek 28. dubna bude úderem 14. hodiny zpomalen a následně zastaven na deset minut pravý pás dálnice ve směru na Rozvadov. Úplná uzavírka tunelu Valík z důvodu údržby bude jen velmi krátká, potrvá jen 15 minut a uskuteční se ve středu 27. dubna v době od 5:30 do 5:45 hodin. Dopravní policisté žádají řidiče, aby v uvedených dnech ve zmíněném úseku sledovali dopravní situaci a dbali zvýšené opatrnosti.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky dálnice D5, tunel Valík, omezení provozu, údržba v tunelu, uzavírka tunelu, tunel, dálnice, Plzeň, Praha, Rozvadov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motoristé pozor, chystá se omezení provozu v tunelu Valík na dálnici D5 u Plzně  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.