Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Motorkář s Harleyem se při předjíždění střetl s protijedoucím osobákem

Ke srážce motorky značky Harley Davidson s osobním automobilem vyjížděli záchranáři na „Karlovarskou“ silnici na severním Plzeňsku. Nehoda se stala před odbočkou na Všeruby, když motorkář předjížděl dvě další vozidla. Utrpěl při střetu vážné zranění.

„Z místa nehody záchranáři transportovali na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice šestapadesátiletého motorkáře. Utrpěl středně těžké zranění, ale byl při vědomí,“ uvedla Andrea Divišová ze záchranné služby.   

„Řidič na motocyklu značky Harley Davidson jel od obce Úněšov na Plzeň a při předjíždění autobusu a dodávky se střetl s protijedoucím vozidlem značky VW Passat, za jehož volantem seděl jedenaosmdesátiletý řidič. Test na alkohol u všech účastníků nehody byl negativní,“ konstatovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Železná Ruda

Štítky nehoda motocyklu, zraněný motorkář, předjíždění, srážka, Plzeňsko, Harley Davidson, Plzeňský kraj, Všeruby, Andrea Divišová, Fakultní nemocnice Plzeň, Plzeň, Úněšov, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář s Harleyem se při předjíždění střetl s protijedoucím osobákem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.