Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Záchranáři zasahovali u dvou nehod motocyklů v Plzeňském kraji

K havárii dvou jezdců na motocyklech vyjížděli záchranáři na různých místech v Plzeňském kraji. Zatímco jeden z nich utrpěl těžké zranění, druhý vyvázl z kolize s lehčím poraněním.

Letecká záchranná služba zasahovala u nehody motorkáře, který havaroval po jezdecké chybě na silnici II/169 mezi Sušicí a Dlouhou Vsí na Klatovsku. Motocykl tam skončil mimo komunikaci. „Asi pětačtyřicetiletý muž utrpěl středně těžká zranění, byl při vědomí, letecká záchranná služba ho transportovala na emergency do plzeňské fakultní nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.  

Druhá nehoda se stala na kruhovém objezdu u Štěnovic na Plzeňsku. „Osmatřicetiletý muž jel ve směru od Domažlic na Plzeň na skútru tovární značky Honda. Podle prvotního vyšetřování při průjezdu kruhovým objezdem najel zřejmě na štěrk, dostal smyk a havaroval. Alkohol policisté na místě vyloučili dechovou zkouškou,“ popsala nehodu mluvčí policie Ivana Jelínková. Muž utrpěl při nehodě lehčí zranění a záchranáři ho transportovali do Stodské nemocnice.  

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje / HZSKK

Štítky nehoda, motocykl, zraněný motorkář, nehoda motocyklu, letecká záchranná služba, havárie, Plzeňský kraj, úraz, Fakultní nemocnice Plzeň, Honda, okres Klatovy, Sušice, Dlouhá Ves, Stodská nemocnice, a.s., Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchranáři zasahovali u dvou nehod motocyklů v Plzeňském kraji  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.