Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Naštvané řidiče na příjezdu do Plzně od Prahy a Budějovic uvěznila na desítky minut dlouhá kolona

Obrovské dopravní komplikace způsobila dnes první uzavírka ulice U Seřadiště v Plzni. Desítky naštvaných řidičů čekaly desítky minut z kolonách. Motoristé přijíždějící do Plzně ve směru od Českých Budějovic a ti kteří na dálnici D5 ve směru od Prahy sjeli na Plzeň, potřebovali minimálně 40 minut na to, aby se popojížděním v koloně dostali na Slovanskou třídu. A odtud pokračovali v další koloně do centra.

„V Plzni je uzavřena ulice U Seřadiště a to v obou směrech. Žádáme řidiče, aby při sjezdu z dálnice využili jiný sjezd, než sjezd u nákupního centra Olympia. Upozorňujeme řidiče, že z důvodu výstavby lávky dojde v Plzni k uzavírce ulice U Seřadiště a to v místě křižovatky s ulicí K Dráze ještě v dalších dnech,“ informuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Žádáme řidiče, kteří v době uzavírky míří po dálnici do Plzně, aby při své cestě využili sjezd číslo 67 na Ejpovice nebo sjezd číslo 80 na Klatovy.

„Je to strašné, kdybych to věděla dopředu, tak bych se tomu vyhnula. Takhle jsem do toho vletěla jako desítky dalších motoristů, aniž bychom věděli, co se tam děje. Dopředu nikde žádné značky nebyly. Bohužel dopravní info každý den nesleduji, když dojíždím do Plzně z obce vzdálené 15 kilometrů ve směru od Budějovic. V kolně jsem čekala 40 minut v tom vedru. Situaci tam navíc komplikovala ještě nehoda, srazila se tam dvě auta. Dalších 15 minut mně trvalo, než jsem po Slovanské dojela ke Skalové ulici na Slovanech. Zpátky jedu samozřejmě přes Bory,“ rozčilovala se řidička Petra Klasnová.  

Uzavírka ulice U Seřadiště v místě křižovatky s ulicí K Dráze: 15.6. 6,00 – 16.6. 6,00 – oba směry, 29.6. 18,00 – 30.6. 6,00 – směr do centra, 12.7. 18,00 – 15.7. 6,00 – oba směry, 24.7. 18,00 – 25.7. 6,00 – oba směry

Ohodnoť článek

Foto Petra Klasnová

Štítky dopravní komplikace, kolony vozidel, uzavírka, řidiči, Plzeň, České Budějovice, Praha, dálnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naštvané řidiče na příjezdu do Plzně od Prahy a Budějovic uvěznila na desítky minut dlouhá kolona  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.