Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Pod soupravou s nákladem štěrku se utrhla krajnice, vozidlo pak narazilo do stromu

Škoda ve výši dvou milionů korun vznikla při nehodě nákladní soupravy, která havarovala mezi obcemi Borek a Stráž na Tachovsku. Vozidlo vyjelo mimo silnici a narazilo do stromu. Z poškozeného vozu se částečně vysypal náklad štěrku.

„Jedenatřicetiletý řidič nákladní soupravy při míjení se s protijedoucím vozidlem najel na nezpevněnou krajnici, která se pod tíhou vozidla uvolnila. Řidič vjel do příkopu. Tam přední částí tahače a pravým bokem soupravy narazil do vzrostlého stromu. Motorista při nehodě utrpěl zranění, a tak byl záchrannou službou převezen do nemocnice,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Dechová zkouška na alkohol měla negativní výsledek. Na soupravě vznikla v důsledku nehody škoda odhadem za dva miliony korun. „Řidič nákladního automobilu utrpěl lehčí zranění hlavy a hrudníku, byl transportován do Stodské nemocnice,“ dodala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda nákladního automobilu, složky IZS, Tachovsko, havárie, okres Tachov, Stráž, Borek, Stodská nemocnice, a.s., štěrk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod soupravou s nákladem štěrku se utrhla krajnice, vozidlo pak narazilo do stromu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.