Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Řidič vyletěl na rovném úseku ze silnice a narazil do stromu, utrpěl těžké zranění

Osobní automobil narazil dnes dopoledne do stromu na silnici poblíž Petrovic u Sušice. Na místě zasahoval vrtulník letecké záchranné služby, který těžce zraněného řidiče transportoval do nemocnice.

„Nehoda se stala u Petrovic směr Františkova Ves. „Sedmadvacetiletý muž utrpěl při nárazu těžké zranění. Vrtulník ho transportoval do plzeňské fakultní nemocnice,“ informoval krajská informovala záchranná služba.   

„Z dosavadního vyšetřování nehody vyplývá, že řidič mezi obcemi Petrovice u Sušice a Františkova Ves, na rovném úseku z dosud nezjištěných příčin vyjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Dechová zkouška s ohledem na zranění řidiče nebyla provedena, byl zajištěn odběr krve,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Hana Kroftová.

Ohodnoť článek

Foto Hasiči Sušice

Štítky nehoda, náraz do stromu, těžké zranění, vrtulník letecké záchranné služby, Sušicko, strom, úraz, Petrovice u Sušice, silnice, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič vyletěl na rovném úseku ze silnice a narazil do stromu, utrpěl těžké zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.