Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Po děsivém nárazu do stromu vyletěl z auta motor, řidička utrpěla těžké zranění

Průjezd zatáčkou nezvládla dnes řidička vozu značky Škoda Octavia, která havarovala u obce Obora na severním Plzeňsku. Čelní náraz do stromu byl tak silný, že z auta doslova vyletěl motor. Motoristka utrpěla středně těžké zranění a na emergency do plzeňské fakultní nemocnice ji transportoval vrtulník letecké záchranné služby.

„Třiadvacetiletá řidička jela ve směru od obce Obora na Horní Břízu a v levotočivé zatáčce nezvládla řízení, sjela do pravého příkopu a narazila následně do stromu. Ve vozidle cestovalo ještě dvanáctileté dítě,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Eva Červenková.

Mluvčí záchranné služby Mária Svobodová dodala, že dítě vyvázlo z havárie bez zjevných zranění. Ale vzhledem k závažnému mechanizmu nehody nezletilého spolujezdce záchranáři preventivně transportovali pozemní cestou rovněž do fakultní nemocnice k vyšetření.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Plzeňského kraje / Petr Poncar

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, náraz do stromu, záchranáři, letecká záchranná služba, Plzeňsko, úraz, strom, Fakultní nemocnice Plzeň, havárie, Plzeňský kraj, Škoda Octavia, Obora, Horní Bříza

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po děsivém nárazu do stromu vyletěl z auta motor, řidička utrpěla těžké zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.