Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kamion očesal retro nápis u vstupu do hotelu a potom ujel, policisté řidiče dopadli

Opravdu kuriózní nehodu způsobil svým vozem řidič nákladního vozu v obci Babylon na Domažlicku. Motorista doslova odpáral neonový nápis umístěný na vstupním vestibulu do hotelu a z místa ujel. Spravedlnosti ale neunikl.

Nehoda se stala na silnici I/22 v obci Babylon. „Jednatřicetiletý řidič nákladního vozidla Mercedes Benz s návěsem jedoucí ve směru z obce Folmava na Domažlice návěsem poškodil neonový nápis na budově hotelu Babylon a plechové opláštění střechy vestibulu. Viník nehody si poškodil pravé vnější zpětné zrcátko na jeho nákladním vozidle,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič po střetu vystoupil z vozu, podíval se, zda došlo k poškození, nic však prý neviděl. Věc neoznámil na policii, nesepsal společný Záznam o dopravní nehodě a z místa dopravní nehody odjel. Policisté přesto řidiče vypátrali. Škoda na poškozeném nápisu byla vyčíslena na 20 tisíc korun, na vozidle viníka vznikla škoda za 2000 korun.

Hodnocení článku je 32 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda kamionu, kamion poškodil budovu, Domažlicko, nápis, hotel, havárie, Babylón, okres Domažlice, Mercedes-Benz, Domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamion očesal retro nápis u vstupu do hotelu a potom ujel, policisté řidiče dopadli  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.