Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Pátek 11. října 2024  |  Svátek má Andrej
Bez reklam

Řidič BMW přejel do protisměru a srazil se s náklaďákem převážejícím stavební stroj

Osobní automobil značky BMW se ráno střetl s protijedoucím nákladním automobilem. Nehoda se stala před Horšovským Týnem na Domažlicku na silnici I/26. Na místě zasahovaly složky IZS. Záchranáři do nemocnice transportovali zraněného řidiče BMW. 

„Osmatřicetiletý řidič osobního vozidla značky BMW jedoucí od Horšovského Týna na Březí z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde narazil do protijedoucího nákladního vozidla značky MAN s přívěsem, které řídil třicetiletý muž,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová. Náklaďák převážející malý stavební stroj skončil doslova zapíchnutý do svahu nad vozovkou.

Požití alkoholu před jízdou u obou řidičů policisté vyloučili dechovými zkouškami. Celková škoda na vozidlech byla vyčíslena na 200 tisíc korun.

„Záchranáři z místa nehody transportovali řidiče osobního automobilu s lehčím zraněním do Domažlické nemocnice,“ doplnila mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda BMW, nehoda nákladního automobilu, složky IZS, nehoda kamionu, Domažlicko, BMW, okres Domažlice, Domažlická nemocnice, a.s., Horšovský Týn, Březí u Týna nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič BMW přejel do protisměru a srazil se s náklaďákem převážejícím stavební stroj  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.