Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Mezi Železnou Rudou a Albětínem se od rána vyprošťuje převrácený kamion

, aktualizováno 4. února 2021, 14:10

Za pomoci těžké techniky se začal dnes úderem osmé hodiny ranní vyprošťovat kamion, který se zřítil ze svahu a převrátil na střechu na silnici mezi Alžbětínem a Železnou Rudou ve směru od hraničního přechodu s Bavorskou Železnou Rudou. Komunikace byla zcela uzavřena. Před 14. hodinou se podařilo kamion dostat zpět na silnici a komunikace je už průjezdná.

Samotné vyprošťování pomocí jeřábu a odtahového vozu trvalo nakonec téměř šest hodin, což bylo méně, než se původně předpokládalo.

Jisté omezení dopravy bude v uvedeném úseku ještě v době, kdy se bude uklízet vysypaný náklad. Místo bude zřejmě průjezdné kyvadlově jedním jízdním pruhem. Zatím není jasné, kdy se tak stane. 

„Pro osobní vozidla byla stanovena objízdná trasa, řidiči nákladních vozidel by měli využít jiný hraniční přechod,“ informovala ráno mluvčí policie Dagmar Brožová.

Podle informací hasičů ze Železné Rudy objízdná trasa vedla okolo technických služeb města ulicí Sklářská. Nehoda se stala ve středu odpoledne. V podvečer se rozhodlo, že kamion zůstane na místě do dneška, kdy se začne s vyprošťovacími pracemi. Řidič vozidla vyvázl z nehody bez zranění.

Ohodnoť článek

Foto Hasiči Železná Ruda / HZSPK

Štítky nehoda kamionu, uzavírka silnice, objízdné trasy, vyprošťování, hraniční přechody, Železná Ruda, Bayerisch Eisenstein, Alžbětín, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi Železnou Rudou a Albětínem se od rána vyprošťuje převrácený kamion  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.