Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Kamion se převrátil a vysypal náklad dřeva, řidička osobáku zase vyvrátila strom a skončila na střeše v jabloňovém sadu

Hned u dvou vážných nehod zasahovali dnes hasiči na silnicích na Domažlicku. Poblíž Šidlákova se převrátil kamion převážející náklad dřeva. U Draženova zase havaroval osobní automobil.

Průjezd zatáčkou u Šidlákova nezvládl v 9:46 hodin kamion převážející klády. Vozidlo s návěsem skončilo převrácené v příkopu. Část nákladu se vysypala na pole. Několik klád bylo i na vozovce. „Nehoda se obešla bez zranění a úniku provozních kapalin. Hasiči zajistili místo události. Komunikace je v důsledku nehody neprůjezdná,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Ze silnice I/22 u Draženova ve 13:26 doslova vyletěl osobní automobil značky Peugeot, převrátil se na střechu. Jízdu tak zakončil v jabloňovém sadu několik desítek metrů od vozovky. Automobil narazil do jedné z jabloní, kterou zcela vyvrátil.

„Záchranáři na místě ošetřili ženu a s lehčím zraněním ji transportovali do Domažlické nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda nákladního automobilu, složky IZS, nehoda kamionu, Plzeňský, Draženov, okres Domažlice, Peugeot, Domažlická nemocnice, a.s., dřevo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamion se převrátil a vysypal náklad dřeva, řidička osobáku zase vyvrátila strom a skončila na střeše v jabloňovém sadu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.