Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Cesta na Železnou Rudu i zpět už je bez komplikací, ŘSD dokončilo na silnici I/27 opravy

Bez komplikací je již možné projet směrem na Železnou Rudu i zpět po opravovaném propustku na silnici I/27 za obcí Čachrov na Klatovsku. Místo, kde se propustek nachází, bylo součástí opravy povrchu komunikace I/27 v úseku Březí – Čachrov.

„Silnice I/27 v řešeném 2 547 metrů dlouhém úseku dostala nový asfaltový povrch, svodidla a byla opatřena novým vodorovným dopravním značením. Následně byla bez komplikací průjezdná již od konce září. Práce na silnici poté probíhaly pouze v místě zmíněného propustku,“ vysvětlil Adam Koloušek z oddělení komunikace ŘSD.

Při rekonstrukci propustku se odstranily nosné konstrukce, opěry a křídla. „Dále došlo k osazení novými rámy, vybudování monolitického železobetonového čela, instalaci hydroizolace a železobetonové římsy. Poté proběhla pokládka nových konstrukčních vrstev vozovky a propustek byl osazen novými zábradelními svodidly,“ uvedl Adam Koloušek. Jednalo se o stavební úpravy za téměř 21 milionů korun.

Ohodnoť článek

Štítky oprava silnice, ŘSD, Klatovsko, propustek, silnice I/27, silnice, Železná Ruda, Ředitelství silnic a dálnic, Čachrov, okres Klatovy, Březí, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cesta na Železnou Rudu i zpět už je bez komplikací, ŘSD dokončilo na silnici I/27 opravy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.