Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Náklaďák couval na dálnici D5 k čerpací stanici, zezadu do něj narazila dodávka a řidič zahynul

Tragická nehoda se stala ve čtvrtek večer na 61 kilometru dálnice D5 ve směru na Prahu. Kolem 20. hodiny se tam střetla dodávka s nákladním automobilem, jehož řidič udělal na dálnici ve tmě fatální a naprosto nepochopitelný manévr. Řidič dodávky nehodu nepřežil.

„Nehoda se stala v okamžiku, kdy měl devětačtyřicetiletý řidič nákladního automobilu značky Mercedes s vozem na dálnici couvat směrem na Plzeň k nedalekému vjezdu na benzinovou čerpací stanici, který měl s největší pravděpodobností při své původní jízdě směrem na Prahu přehlédnout. Při tomto manévru do něho zezadu narazila dodávka,“ popsala tragédii policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Řidič zemřel ve zcela zdemolované dodávce značky Fiat Ducato. „Lékař záchranné služby konstatoval u muže zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. Viník nehody zraněn nebyl, alkohol v jeho případě vyloučila dechová zkouška.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky tragická nehoda, srážka dodávky s náklaďákem, nehoda na dálnici, dálnice D5, dálnice, Praha, Mercedes-Benz, Plzeň, Fiat Ducato

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náklaďák couval na dálnici D5 k čerpací stanici, zezadu do něj narazila dodávka a řidič zahynul  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.