Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Auto zbořilo hradbu a přistálo na střeše ve vjezdu dalšího domu, řidič od nehody ujel jiným vozem

Přímo před vjezd do jednoho domu v obci Semošice na Domažlicku zaparkoval svůj automobil v pozici „na střeše“ zatím neznámý řidič. Ještě předtím zdemoloval hradbu u jiného domu. Po karambolu motorista z místa nehody ujel jiným automobilem. Překvapeným majitelům domu havarovaný vůz doslova zahradil vjezd. Nechybělo málo a auto měli až na dvorku.

Naprosto kuriozní nehoda se stala ve čtvrtek večer krátce před půl osmou na silnici I/26 v Semošicích. „Neznámý řidič jedoucí s vozidlem značky Fiat Stilo ve směru od obce Horšovský Týn nepřizpůsobil rychlost povaze a stavu vozovky a při průjezdu pravotočivou zatáčkou přejel do protisměru, kde dostal smyk. Vjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do hradby domu. Pak se vozidlo odrazilo do prostoru mezi jiným domem a pravou krajnicí, kde se otočilo na střechu a zůstalo ležet na střeše ve vjezdu,“ popsala havárii policejní mluvčí Dagmar Brožová.  

Neznámý řidič po dopravní nehodě vystoupil z havarovaného vozidla a z místa dopravní nehody odjel v nezjištěném osobním vozidle směrem na obec Křenovy. „Na osobním vozidle Fiat Stilo vznikla škoda 30 tisíc korun, na oplocení domu byla škoda vyčíslena na 30 tisíc korun, na fasádě a vjezdové bráně druhého domu na 20 tisíc korun. Dopravní nehodu dále vyšetřují policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích pátrají především po totožnosti neznámého řidiče,“ doplnila mluvčí policie.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda osobního automobilu, auto nabouralo hradbu, neznámý řidič, auto na střeše, dům, střecha, havárie, okres Domažlice, Semošice, Fiat Stilo, Horšovský Týn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto zbořilo hradbu a přistálo na střeše ve vjezdu dalšího domu, řidič od nehody ujel jiným vozem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.