Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Při čelním střetu osobáku a dodávky se na jižním Plzeňsku těžce zranili dva muži

Osobní automobil se dnes ráno srazil s dodávkou na silnici na okraji Vlkova u Spáleného Poříčí na jižním Plzeňsku. Opel Corsa skončil po střetu mimo vozovku. Dva pasažéři z tohoto vozidla utrpěli těžká zranění.

„Z místa nehody jsme transportovali jedenatřicetiletého muže s těžkým zraněním vrtulníkem letecké záchranné služby do plzeňské fakultní nemocnice. Dvaatřicetiletý spolujezdec utrpěl středně těžké zranění a pozemní cestou jsme ho převezli tamtéž,“ uvedla Mária Svobodová ze záchranné služby.

Nehoda se stala v 6:50 na konci obce Vlkov ve směru na Spálené Poříčí. „Vozidlo značky Opel Corsa z dosud nezjištěných příčin přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s projíždějící dodávkou VW Transportér. Oba zranění jsou z osobního automobilu. Dechová zkouška u řidiče dodávky byla negativní, u řidiče osobního automobilu byl nařízen odběr krve. Kvůli jeho zranění nebylo možno dechovou zkoušku provést,“ řekla mluvčí policie Ivana Jelínková.

Komunikace bude uzavřena přibližně ještě hodinu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda se zraněním, střet osobáku a dodávky, srážka vozidel, vrtulník LZS, Plzeňský kraj, úraz, automobil, Opel Corsa, Spálené Poříčí, Vlkov, Fakultní nemocnice Plzeň, Volkswagen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při čelním střetu osobáku a dodávky se na jižním Plzeňsku těžce zranili dva muži  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.