Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Hromadná nehoda několika vozů a motorky si vyžádala šest zraněných

Do kolony několika vozidel a jedné motorky narazil zezadu řidič dodávky, který se plně nevěnoval řízení. Stalo se tak na silnici první třídy nedaleko Chlumčan na jižním Plzeňsku. Sanitky do nemocnice rozvezly šest zraněných, mezi nimi i dvě děti.

„Na silnici I/27 - od Přeštic směrem na Plzeň stála kolona pěti vozidel z toho jeden motocykl. Z dosud zjištěných informací vyplává, že do nich zezadu do nich narazil řidič s dodávkou Renault, který se plně nevěnoval řízení. V důsledku toho došlo k postupnému nárazu jednotlivých vozidel stojících v koloně,“ popsala průběh nehody policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Šest lidí, včetně dvou dětí, utrpělo lehká zranění. Záchranná služba odvedla do fakultní nemocnice na Lochotíně pětatřicetiletého muže, dvaatřicetiletou ženu a dvě děti. Do bývalé vojenské nemocnice na Borech odvezli záchranáři sedmatřicetiletou ženu a devětačtyřicetiletého muže. Všichni z nehody naštěstí vyvázli s lehkými zraněními. Vzniklé škody odhadují policisté na půl milionu korun. Alkohol u řidičů vyloučily dechové zkoušky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky nehoda, Chlumčany, Přeštice, Plzeň, kolona, policie, havárie, nemocnice, Plzeňský kraj, Renault, Lochotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hromadná nehoda několika vozů a motorky si vyžádala šest zraněných  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.