Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Čtyři ženy utrpěly zranění při čelním střetu dvou osobáků, dvě z nich museli vyprostit hasiči

K vážné dopravní nehodě došlo v pátek odpoledne v Puškinově ulici v Klatovech. Podle dostupných informací se tam čelně střetla dvě osobní vozidla. Dvě ženy s těžkým a středně těžkým zraněním převezl do nemocnice vrtulník. Další dvě účastnice nehody převezly sanitky do nemocnic v Plzni a Klatovech.

„Řidička (ročník 1980) osobního vozidla tovární značky Škoda Skala jela ve směru z obce Klatovy na obec Sobětice, kdy náhle vybočila do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím vozidlem tovární značky Audi,“ popisuje okolnosti nehody policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Při střetu došlo ke zranění obou řidiček i jejich spolujezdkyň. Vrtulník transportoval do nemocnice dvě ženy, obě putovaly na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Žena narozená v roce 1953 utrpěla těžká zranění, o 20 let mladší žena má středně těžká poranění. „Pozemní posádka transportovala ženu narozenou v roce 1980 se středně těžkým zraněním do plzeňské fakultní nemocnice. Žena ročník 1979 byla transportována do Klatovské nemocnice s lehkým zraněním,“ doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky.

Hasiči museli dvě účastnice nehody vyprošťovat, doplnil mluvčí krajských hasičů Petr Poncar. „Alkohol byl u obou řidiček dechovou zkouškou vyloučen. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku 300 000 korun. Komunikace je již plně průjezdná,“ dodala Šmaterová.

Ohodnoť článek

Foto HZS Plzeňského kraje, Richard Beneš

Štítky dopravní nehoda, čelní střet, více zraněných, střet dvou osobních vozů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyři ženy utrpěly zranění při čelním střetu dvou osobáků, dvě z nich museli vyprostit hasiči  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.