Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Rekordman se prohnal s Audi kolem policejního radaru rychlostí 185 km/h. Okamžitě přišel o řidičák

Bez řidičského průkazu se rázem ocitli hned čtyři řidiči, kteří doplatili na příliš rychlou jízdu po silnicích na Tachovsku. Odhalili je policisté při silniční kontrole zaměřené na dodržování rychlosti. Smutným rekordmanem byl tentokrát motorista, který se před policejním radarem prohnal s vozem značky Audi mimo obec rychlostí 185 kilometrů v hodině.

„Osm řidičů zaplatilo za překročení nejvyšší povolené rychlosti pokuty na místě v celkové výši přesahující 13 tisíc korun. U dalších čtyř byla rychlost tak vysoká, že jim policisté na místě zadrželi řidičský průkaz. Nejvyšší porušení rychlostních limitů bylo naměřeno mimo obec. Vedle řidiče, který jel rychlostí 185 km/h, byl další jen jel 153 km/h, následoval řidič s rychlostí 152 km/h a poslední řidič, kterému byl zadržen řidičský průkaz, jel rychlostí 147 km/h,“ informovala mluvčí policie Iva Vršecká.

Se všemi uvedenými řidiči sepsali policisté oznámení přestupku a o výši trestu rozhodne správní orgán. Policisty mohla potěšit pouze skutečnost, že všichni kontrolovaní řidiči měli v uvedený den negativní dechovou zkoušku.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky měření rychlosti, překročení rychlosti, přestupky, policejní kontrola, vysoká rychlost, přišli o řidičák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekordman se prohnal s Audi kolem policejního radaru rychlostí 185 km/h. Okamžitě přišel o řidičák  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.