Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Po nárazu osobního automobilu do stromu se vážně zranili čtyři lidé. Vozidlo řídil dvacetiletý motorista

Čtyři lidé se zranili při nehodě osobního automobilu, který havaroval v sobotu večer mezi obcemi Kopidlo a Výrov na severním Plzeňsku. Tři osoby utrpěly těžká zranění. Auto po smyku narazilo do stromu. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.

Nehoda se stala krátce po 18. hodině na silnici III/2319. „Dvacetiletý řidič jel s vozidlem Škoda Octavia ve směru jízdy od obce Výrov k obci Kopidlo, kdy podle dosud zjištěných informací při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy a uvedl vozidlo do smyku. To narazilo do stromu stojícího po levé straně komunikace. Vlivem nárazu skončilo auto na pravém boku,“ popsala nehodu mluvčí policie Iva Vršecká.  

Ve vozidle cestovaly další tři osoby, dvě ženy (r. 1985 a 2007) a muž (2006). Dechová zkouška provedená u řidiče byla negativní. Příčinou a okolnostmi dopravní nehody se policisté nadále zabývají.

„Mladší ženu se středně těžkými zraněními transportoval vrtulník letecké záchranné služby na oddělení emergency do plzeňské fakultní nemocnice. Druhá žena utrpěla středně těžké zranění, stejně jako řidič vozidla. Oba záchranáři převezli na akutní příjem do fakultní nemocnice. Poslední muž vyvázl jen s lehkým zraněním a byl také převezen na urgentní příjem do stejné nemocnice,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje

Štítky náraz do stromu, čtyři zranění, letecká záchranná služba, auto na boku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po nárazu osobního automobilu do stromu se vážně zranili čtyři lidé. Vozidlo řídil dvacetiletý motorista  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.