Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Na parkovišti shořel kamion. Jeho řidič se nadýchl zplodin a záchranáři ho odvezli do nemocnice

Požár zdemoloval v noci na pondělí kamion odstavený na parkovišti nákladních vozidel v blízkosti čerpací stanice u Nýřan na severním Plzeňsku. V péči záchranářů skončil i řidič vozidla. V době příjezdu hasičů už byla celá kabina vozidla v plamenech. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na půl milionu korun.

„Oheň zasáhl zejména kabinu tahače a sálavé teplo částečně poškodilo i návěs. Řidiče, který naštěstí stihl vozidlo opustit, jsme s podezřením na nadýchání zplodinami předali záchranářům. Hasiči na místě zasahovali krátce po jedné hodině ranní. Příčina požáru se vyšetřuje,“ informoval o zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

„Sedmačtyřicetiletého muže, který se nadýchal zplodin z hoření, záchranáři transportovali na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Muž byl při převozu při vědomí,“ doplnila Andrea Divišová ze záchranné služby.

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky požár kamionu, hořel kamion, hořel na parkovišti

Na parkovišti shořel kamion. Jeho řidič se nadýchl zplodin a záchranáři ho odvezli do nemocnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.