Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Vlak smetl na železničním přejezdu osobní automobil. Náraz odmrštil zdemolovaný vůz až na plot zahrady

Vlak smetl osobní automobil na železničním přejezdu v Třemošné u Plzně. Z hrozivě zdemolovaného automobilu vystoupila řidička překvapivě jen s mnohočetným lehčím poraněním. Nehoda ochromila provoz na železniční trati Plzeň - Žatec.

„Nehoda se stala ve 14:30 v Revoluční ulici v Třemošné. Ve vlaku cestovalo přes 80 cestujících,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. Vlak narazil do přední části automobilu. Náraz odmrštil vozidlo několik metrů od kolejí. Auto ještě částečně zdemolovalo plot u zahrady.

„Pětašedesátiletá žena i přes hrozivě vyhlížející nehodu utrpěla četnější lehčí zranění. Po prvotním ošetření byla transportována ke kontrole skrytých zranění na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. „Provedenými dechovými zkouškami u strojvedoucího i řidičky vozidla bylo vyloučeno požití alkoholu," dodala k nehodě mluvčí policie Hana Kroftová

Doprava na trati Plzeň - Žatec byla na tři hodiny přerušena. V úseku Plzeň hlavní nádraží - Třemošná jezdila náhradní autobusová doprava.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky střet vlaku s osobákem, nehoda na kolejích, auto na přejezdu, nehoda na přejezdu, železniční přejezd

Vlak smetl na železničním přejezdu osobní automobil. Náraz odmrštil zdemolovaný vůz až na plot zahrady  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.