Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Řidič Fordu Mustang prosvištěl rychlostí 107 km/h před radarem policie na profláknuté ulici, kde je padesátka

Rychlostí 107 kilometrů v hodině se řítil Malostranskou ulicí v Plzni řidič elektrického vozu značky Ford Mustang. V tu dobu tam právě měřila rychlost městská policie. V tomto úseku platí samozřejmě povolená rychlost 50 km/h. A většina řidičů v Plzni ví, že jde o hodně profláknuté a oblíbené místo, kde se často měří rychlost.

„Silnice v Malostranské ulici zlákala v dopoledních hodinách k rychlejší jízdě některé řidiče. Zatímco s jedněmi mohli strážníci vyřešit přestupek dle zákona o pozemních komunikacích uložením pokuty, u muže řídícího vozidlo Ford Mustang to nebylo možné. Měřeným úsekem uháněl totiž více jak dvojnásobnou rychlostí, než je v obci povoleno,“ informovala o případu mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Provinilý osmatřicetiletý Plzeňan podle slov mluvčí Pužmanové atakoval svým vozem rychlost 107 kilometrů v hodině. „Ve správním řízení čeká řidiče sankce ve výši od pěti do desíti tisíc korun a zákaz řízení na několik měsíců. Za tak výrazné překročení rychlosti přibude muži v evidenční kartě řidiče i pětibodový postih,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie Plzeň

Štítky nepřiměřená rychlost, nepovolená rychlost, překročil rychlost, měření rychlosti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič Fordu Mustang prosvištěl rychlostí 107 km/h před radarem policie na profláknuté ulici, kde je padesátka  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.