Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Střet dvou osobáků zkomplikoval dopravu na hlavním tahu z Plzně na Klatovy

Dvě osoby se zranily při dopravní nehodě u Dolní Lukavice na jižním Plzeňsku. Během zásahu zdravotníků a hasičů byla silnice zcela uzavřena. Nyní tam řidiči projedou bez omezení. Zhruba 300 metrů od této nehody došlo k další. Tentokrát sjel do příkopu řidič dodávky, kterou museli hasiči vyprostit pomocí navijáku. Řidič vyvázl bez zranění.

„Řidič jedoucí s vozem Volkswagen Golf z Klatov na Plzeň z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se střetl s vozidlem Hyundai. Dechové zkoušky byly u řidiče i řidičky negativní,“ informovala stručně policejní mluvčí Eva Červenková s tím, že se nehodou nadále zabývají dopravní policisté.

„Muž ročník 1972 a žena ročník 1974 utrpěli lehčí zranění a byli transportování do Fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně,“ upřesnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

Hasiči na místě zajistili nutná protipožární opatření a posyp unikajících provozních kapalin. Brzy ale museli pomáhat z příkopu jinému řidiči, který havaroval zhruba 300 metrů od nich. „Dodávku se budou hasiči pokoušet vytáhnout pomocí navijáku," dodal mluvčí krajských hasičů Michal Holeček

Ohodnoť článek

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky dopravní nehoda, dopravní komplikace, hlavní tah na Klatovy, Přeštice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet dvou osobáků zkomplikoval dopravu na hlavním tahu z Plzně na Klatovy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.