Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Řidič osobního automobilu nepřežil čelní střet s nákladním vozidlem, které převáželo klády

Čelní střet s protijedoucím nákladním vozidlem, které převáželo klády, nepřežil řidič osobního automobilu. Tragická nehoda se stala ve čtvrtek na silnici I/27 poblíž Horní Břízy na severním Plzeňsku. Náraz byl tak silný, že vůz se dřevem skončil mimo vozovku, kde se v příkopu převrátil na bok.

Nehoda se stala ráno kolem 8:30. na hlavním silničním tahu z Plzně do severních Čech. Vozy se čelně střetly u odbočky na Horní Břízu, čtyřiasedmdesátiletý řidič osobního auta na místě zemřel. „Řidič osobního vozu, který jel směrem z Plzně na Plasy, z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s plně naloženým nákladním automobilem, které vezlo dřevo. Řidič osobního vozidla utrpěl zranění neslučitelná se životem. Řidič nákladního automobilu vyvázl z nehody bez zranění, dechovou zkoušku na alkohol měl negativní," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Provoz na silnici první třídy je kvůli nehodě zastaven, policisté odklánění dopravu na objízdné trasy. „Silnice je stále uzavřena a předpoklad uzavírky je ještě několik hodin než bude přeložen náklad dřeva a vyprostěn nákladní automobil," dodala mluvčí police. Veškerými okolnosti a přesnou příčinou nehody se zabývá policie. Vyšetřovatel nařídil soudní pitvu, která prokáže přesnou příčinu úmrtí.

Ohodnoť článek

Foto Richard Beneš

Štítky smrtelná nehoda, střet osobáku s kamionem, čelní střet, zahynul řidič osobáku, náklad dřeva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobního automobilu nepřežil čelní střet s nákladním vozidlem, které převáželo klády  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.