Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Namol opilá žena přecházela v Plzni přes silnici, vešla přímo před projíždějící auto

K vážné dopravní nehodě došlo nedaleko obchodního centra Plaza. Devětatřicetiletá žena tam přecházela přes silnici a naneštěstí vešla přímo pod kola projíždějícího vozu. Řidič už nestihl střetu zabránit. Se středně těžkými zraněními putovala opilá chodkyně do fakultní nemocnice.

K nehodě došlo po osmé hodině večerní v centru západočeské metropole. „Řidič ve vozidle tovární značky Volvo jel od křižovatky Jízdecká a Přemyslova ve směru ke Kalikově ulici, kde došlo ke střetu s chodcem,“ uvedla k nehodě policejní mluvčí Hana Kroftová.

Dechová zkouška vyšla u řidiče s negativním výsledkem. Zcela jiné hodnoty ale ukázal přístroj u devětatřicetileté ženy, která nadýchala 2,2 promile. Z místa nehody ji sanitka se středně těžkými zraněními odvezla do nemocnice. „Veškeré okolnosti dopravní nehody zůstávají nadále v šetření dopravních policistů,“ uzavřela mluvčí.

Šílená jízda zmatené řidičky skončila v tramvajovém kolejišti, předtím prorazila závoru u obchodního centra

Potkat v Plzni na tramvajových kolejích auto, není nic neobvyklého. Nejčastěji v této pasti končí opilí řidiči nebo ti, kteří za tmy příliš brzy zatočí na křižovatce a pak jen poskakují po pražcích. Tentokrát uvízla v kolejišti jednapadesátiletá...

V této lokalitě to přitom není poprvé, kdy měla co dočinění s nehodou opilá osoba. Velmi silně byl podle svědků cítit alkohol i z jednapadesátileté řidičky, která prorazila závoru u placeného parkoviště před již zmíněným obchodním domem. Po tomto manévru pokračovala v jízdě dál i s rozbitým čelním sklem. Svou divokou jízdu završila tím, že vjela na tramvajový pás, kde uvízla. Dechovou zkoušku žena na místě odmítla. Škody, které napáchala, činily 115 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Foto Richard Beneš

Štítky sražený chodec, opilá žena, nehoda s chodcem, Plaza, dopravní nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilá žena přecházela v Plzni přes silnici, vešla přímo před projíždějící auto  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.