Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Osobák se po nárazu do stromu převrátil na střechu a začal hořet, řidička měla obrovské štěstí

Neskutečné štěstí v neštěstí měla řidička osobního vozu, která na rovném úseku mezi Nezvěsticemi a Šťáhlavy vyjela ze silnice, narazila do stromu a skončila na střeše v poli. Auto během mžiku pohltily plameny. Po příjezdu záchranných složek už byla žena mimo vozidlo a jen o vlásek unikla smrti.

Všechny záchranné složky vyjížděly k vážné nehodě, ke které došlo na silnici III. třídy ve směru od obce Nezvěstice na Štáhlavy. „Zhruba v polovině trasy a na přímém úseku komunikace vyjela řidička s autem vpravo na nezpevněnou krajnici komunikace a dále do travnatého příkopu a pole, kde se přední částí vozu střetla se stromem, přičemž se vozidlo v důsledku toho převrátilo na střechu a začalo hořet,“ popisuje okolnosti nehody policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Po příjezdu záchranářů už byla pětačtyřicetiletá žena mimo vozidlo. Při nehodě utrpěla zranění a putovala do nemocnice.  „Alkohol byl u řidičky na místě vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Nikdo jiný se ve vozidle nenacházel. Odhadnutá hmotná činí celkem 70 000 korun. Plzeňští dopravní policisté se kolizí dále zabývají,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, náraz do stromu, požár auta, strom, střecha, Nezvěstice, Šťáhlavy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobák se po nárazu do stromu převrátil na střechu a začal hořet, řidička měla obrovské štěstí  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.