Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v tramvaji pokydal jednu z cestujících hořčicí, rozhněvaná žena na něj poštvala policii

Policisté se občas musí zabývat případy, nad kterými by leckdo pozvedl obočí. Tentokrát řešili potyčku mezi dvěma cestujícími v plzeňské tramvaji. Vše začalo, když se chtěl třicetiletý muž po cestě nasnídat a upustil kelímek s hořčicí. Žlutá hmota naneštěstí zasáhla jednu z žen. Muž z vozu na následující zastávce vystoupil. Pokydaná žena to však nenechala jen tak a rozjela policejní pátrání.

Nečekanou dohru měla snídaně při třicetiletého Plzeňana. Muž ráno nasedl na tramvaj č.2 a rozhodl se cestu využít k tomu, aby se najedl. „Vlivem náhodného rozčílení odhodil kelímek s hořčicí, který držel v ruce. Ten se v letu otevřel a jeho obsah potřísnil jednu z cestujících, které tímto jednáním způsobil újmu,“ popsala policejní mluvčí Veronika Hokrová. Muž pak při nejbližší příležitosti z vozu vystoupil.

Pokydanou ženu situace rozhněvala do takové míry, že se rozhodla celou věc ohlásit na policii. Ta se okamžitě začala věcí zabývat, jelikož musí prověřit každé oznámení, které obdrží. Po 45 minutách muži zákona hříšníka dopadli na Skvňanech.  

„Ke vzniklému incidentu se muž policistům doznal a nyní je podezřelý z přestupku proti občanskému soužití, který policisté následně oznámili místně příslušnému správnímu orgánu k dalšímu projednání,“ dodala mluvčí k celému velmi netradičnímu případu.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Koláž Drbny (Milujeme plzeňské tramvaje + redakce)

Štítky policie, pokydaná hořčicí, potyčka v tramvaji, Plzeň, hořčice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v tramvaji pokydal jednu z cestujících hořčicí, rozhněvaná žena na něj poštvala policii  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.