Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Senior zahynul při menším požáru venkovského stavení i se svými mazlíčky

Při požáru interiéru starého venkovského domu v obci na severním Plzeňsku zahynul jeho šestasedmdesátiletý obyvatel. Hořet začalo s největší pravděpodobností od nedopalku cigarety. Společně s mrtvým seniorem se nacházelo uvnitř objektu také několik uhynulých psů a koček. Pravděpodobně se všichni udusili zplodinami hoření. 

Hasiči vyjížděli k požáru v části obce Nečtiny v neděli odpoledne, kdy na události upozornili místní lidé. „Ve stavení byl nalezen mrtvý muž, který obýval tento objekt. „Z dosud zjištěných skutečností vyplývá, že v místnosti došlo k zahoření věcí, zřejmě od cigaretového nedopalku. Ale požár se do dalších prostor domu nerozšířil. U muže byla nařízena soudní pitva,“ uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Tělo oběti nebylo ohořelé, muž zemřel pravděpodobně poté, co se nadýchal kouře z ohně. Na místě kriminalisté nezjistili, že by na požáru nebo na smrti muže nesl vinu někdo další. Po příjezdu hasičů byl dům zakouřený a uvnitř byly patrné známky ohoření. Hasiči ale nemuseli nic hasit, oheň uhasl ještě před jejich příjezdem. Hasiči místo zkontrolovali termokamerou, žádná skrytá ohniska nenašli. Oheň způsobil v jednopodlažním starším domě škodu asi 300 tisíc korun.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS KVK

Štítky požár, úmrtí, mrtvý senior, požár domu, dům, Plzeňský kraj, Nečtiny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior zahynul při menším požáru venkovského stavení i se svými mazlíčky  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.