Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ideálním místem pro firemní večírek je pivovar Plzeňský Prazdroj

PR článek

Pokud hledáte netradiční místo pro váš vánoční večírek, tak je pro vás pivovar Plzeňský Prazdroj to pravé. Vaříme totiž nejen výborné pivo, ale pořádáme i jedinečné akce!

Pro formální vánoční večírek nabízíme reprezentační sály v Konferenčním centru Secese. Reprezentační prostory s neopakovatelnou atmosférou si zachovaly svou osobitost a zahrnují pět sálů, které přizpůsobíme dle vašich přání a požadavků.

S kolegy si jistě užijete i zážitkový program Škola čepování piva Pilsner Urquell, kde se z vás stanou mistři čepování! Pod vedením mistra výčepního si osvojíte zásady tohoto řemesla a na vlastní kůži si vyzkoušíte, jak pivo Pilsner Urquell správně čepovat. Zjistíte, co se skrývá pod názvy „hladinka“, „šnyt“ či “mlíko“ a navíc jako dárek si odnesete půllitr Pilsner Urquell.

Přímo v pivovaru také najdete moderní prostor Pilsner Lighthouse, který je ideální pro firemní akce všeho druhu. Je vybavený technologií AV media, variabilní konferenční místností, předsálím s výčepem a dvěma zasedacími místnostmi, které jsou vhodné pro AB testování. Prostory lze přizpůsobit pro meetingy, workshopy, přednášky, konference, firemní večírky a další akce.

Plánujete pozvat na večírek přes stovku hostů? Rezervujte si Návštěvnické centrum, které se nachází uprostřed samotného nádvoří pivovaru a skýtá nepřeberné množství možností. Využijte atraktivní prostory k uspořádání vašeho vánočnímu večírku, galavečeru, koktejlu nebo koncertu.

Více informací najdete na webu Pronájem prostor / Prazdroj Visit

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Plzeňský Prazdroj

Štítky Plzeňský Prazdroj, firemní večírek, návštěvnické centrum, škola čepování piva, pivovar, Plzeňský Prazdroj, a. s., pivo, Pilsner Urquell, koktejl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ideálním místem pro firemní večírek je pivovar Plzeňský Prazdroj  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.