Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Neposedný chlapec spustil velké policejní pátrání, šel se podívat na vláčky

Zděšení rodiče se obrátili ve večerních hodinách na linku 158 s tím, že se jejich sedmiletý syn ztratil. Dítě naposledy viděli na dětském hřišti před bytovým domem v Plzni. Do akce nastoupil i speciálně vycvičený pes. Celý příběh měl trochu úsměvný, ale především šťastný konec.

Zvědavost donutila malého chlapce, aby se vydal na výlet. Pro rodiče však nastala infarktová situace. Chvíli hledali dítě po okolí, ale marně. Proto se rodina obrátila na policii, která okamžitě zahájila pátrací akci, které se účastnil i policejní psovod se služebním psem.

„Pátrání bylo úspěšné a pohřešovaný nezletilý chlapec byl nalezen po necelé hodině na zastávce MHD, když se vracel domů. Malý cestovatel policistům sdělil, že se chtěl podívat na vláčky, a tak nastoupil do trolejbusu a vydal se na vlakové nádraží. Následně si chtěl koupit něco k jídlu, ale neměl peníze. Rozhodl se tedy, že se vrátí domů,“ popsala policejní mluvčí Michaela Raindlová. Chlapec na svém výletě neutrpěl žádnou újmu a naopak se v dobré náladě opět vrátil ke své mamince.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, Plzeň, pátrání, dítě, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neposedný chlapec spustil velké policejní pátrání, šel se podívat na vláčky  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.