Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt přijímá nové kurýry do rostoucího plzeňského týmu, staňte se jedním z nich

PR článek

Hledáte práci, ve které budete sami sobě pánem, slušně vám vydělá a ještě uděláte radost lidem ve vašem okolí? Řešení je snadné – staňte se partnerským kurýrem Woltu a rozvážejte po Plzni to nejlepší jídlo z místních podniků!

Jistě jste si všimli, že po Plzni už se nějaký ten pátek hemží hrdinové, co tiší kručící břicha a doručují do nich všemožné poklady plzeňské gastronomie i místních obchodů. A tenhle modrý tým právě teď nabírá posily. Budete jednou z nich? Přečtěte si, co by vás s Woltem čekalo.

S kým byste měli tu čest?

Wolt je známý jako finský technologický start-up a ověřená doručovací platforma, která svým zákazníkům už osmým rokem rozváží jídlo a potraviny z více než 45 tisíc partnerských restaurací a obchodů ve 23 zemích světa. U nás už s ním mají kromě Plzně skvělé zkušenosti obyvatelé Prahy, Brna, Ostravy, Olomouce, Liberce, Hradce Králové i Pardubic. K 12 milionům registrovaných uživatelů ale stále přibývají nové hladové krky a příznivci Woltu. Rozrůstá se tak i samotná společnost a už ji ani dosavadních 90 tisíc partnerských kurýrů nestačí. Proto Wolt nabírá nové pomocníky i do řad dobře našlápnutého plzeňského rozvážkového pelotonu!

Odměny za doručenou objednávku a mnohem víc

Kurýři mohou plnit své poslání v autě nebo na skútru, případně na kole. Poté už je ke spolupráci s Woltem potřeba jen chytrý telefon, který podporuje aplikaci Wolt Partner. Právě ta totiž dělá kurýrskou práci mnohem snazší – ukazuje, kdy a kde převzít objednávky, kam je zavést i kolik si na nich kurýři vydělají. Kurýři totiž kromě odměny za každou doručenou objednávku, kde výdělky dosahují přes 200 Kč za hodinu, mohou navíc v aplikaci získat spropitné přímo od zákazníků, které jim v plné výši zůstává.

Kromě přívětivých platových podmínek se ale Wolt stará i o bezpečí svých spolupracovníků – nově proto všem partnerským kurýrům zajišťuje úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti, a to zcela zdarma.

Co je na tom všem ale nejlepší?

Partnerští kurýři jsou stoprocentními pány svého času. Nikdo jim nediktuje, kdy vyrazit do ulic. Wolt totiž nabízí jedinečnou možnost potěšit lidi dobrým jídlem a potravinami svobodnou a flexibilní cestou. Je tedy jen na vás, kdy budete chtít být online, kde budete rozvážet a jakým dopravním prostředkem. Můžete prostě vydělávat, kdy a jak se vám zlíbí! Ať už jste ranní ptáče, chcete se projet jen pár hodin přes obědy nebo sháníte večerní přivýdělek a dobrou příležitost k provětrání skútru, rozvoz s Woltem je pro vás to pravé.

Wolt už je v Plzni jako doma a jeho partnerští kurýři po městě každý den rozváží radost zkondenzovanou do papírových tašek a modrých boxů. Pokud u toho chcete být i Vy a tvořit součást tohoto rozvážkového dream teamu, neváhejte se přihlásit a stát se jeho partnerským kurýrem už teď!

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Walt, rozvoz jídal, kurýr Waltu, nabídka k práci, pracovní nabídka, partnerský kurýr Waltu, jídlo, Plzeň, Wolt, Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Liberec, Hradec Králové, Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wolt přijímá nové kurýry do rostoucího plzeňského týmu, staňte se jedním z nich  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.