Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zákaznické centrum ČEZ v Plzni představuje chytré technologie

PR článek

Zákaznické centrum v Plzni prošlo v posledním roce modernizací. Nově vznikl i showroom, kde se zájemci dozví, jak fungují technologická řešení ČEZ pro domácnosti. Jako ochutnávku nabízíme virtuální prohlídku formou videa. Pokud budete mít zájem a možnost, přijďte se podívat osobně, zákaznické centrum již funguje v běžném provozu. Určitě nebudete litovat, jde o jediný takto komplexní showroom těchto technologií na trhu.

Showroom mohou zájemci navštívit v otevíracích hodinách zákaznického centra v Plzni každý všední den od 8 do 17 hodin. Každý den je tu pro ně jeden z technologických specialistů ČEZ, který zodpoví jejich dotazy.

A co můžete v showroomu vidět?

Dosud byly technologie ČEZ k vidění na veletrzích a showroom je dalším způsobem, jak je přiblížit zájemcům. K vidění jsou dva domečky. První ukazuje fungování fotovoltaiky s bateriovým řešením a ČEZ Battery Box, na trhu unikátní řešení vytvořené na míru českým podmínkám. Druhý domeček ukazuje fungování fotovoltaiky ve spojení s tepelným čerpadlem a technologii TENGEO, která dokáže nejen řídit fotovoltaiku a tepelné čerpadlo, ale i další technologie a spotřebiče v domě. Zákazníci určitě ocení interaktivitu obou modelů. Sami mohou ovládat chod dne a noci a vidět, jak technologie fungují.

Ukazujeme fungování všech našich technologií a efektivní využití vyrobené energie díky jejich propojení a chytrému systému řízení. Právě o propojení fotovoltaiky s bateriovým systémem zaznamenáváme mezi našimi zákazníky čím dál větší zájem. Tři čtvrtiny všech instalací fotovoltaik v loňském roce tvořila tato kombinovaná řešení, uvádí Viktor Kádek, manažer odboru Technologické a smart služby ČEZ Prodej a dodává: Oblíbenou mezi našimi zákazníky je také kombinace fotovoltaické elektrárny s tepelným čerpadlem řízená jedním společným softwarem.

I toto řešení je ukázané v plzeňském showroomu. Tepelné zařízení Tengeo Power Heat, které je tady vystaveno, umožňuje efektivní spojení domácí fotovoltaiky a tepelného čerpadla, kdy elektrická energie produkovaná v solárních panelech pohání tepelné čerpadlo a vyrábí teplo pro celou domácnost.

ČEZ Prodej zaznamenává každým rokem rostoucí zájem o moderní technologická řešení. I přes náročné podmínky způsobené pandemií COVID počet instalovaných solárních elektráren meziročně stoupl o čtvrtinu a tepelných čerpadel o téměř polovinu. ČEZ Prodej tak loni instaloval 660 střešních fotovoltaik a 514 tepelných čerpadel. Více o technologických řešení pro domácnosti se dočtete zde.

Ohodnoť článek

Štítky zákaznické centrum, ČEZ, chytré technologie, domácnost, showroom, technologie, Plzeň, fotovoltaika, tepelné čerpadlo, ČEZ Prodej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zákaznické centrum ČEZ v Plzni představuje chytré technologie  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.