Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Vrah, který zasadil seniorovi přes 70 ran nožem zemřel ve vězení

Vrah Tomáš D., který brutálně zavraždil seniora na procházce je po smrti. Informoval o tom server CNN Prima News s tím, že případ vyšetřuje vězeňská služba. Muž si odpykával za brutální vraždu dvaadvacetiletý trest ve Valdicích, jeho případ měl opět projednávat soud.

 „V současné době šetříme také úmrtí vězně z minulého víkendu,“ potvrdila serveru mluvčí generálního ředitelství Vězeňské služby ČR Petra Kučerová. Podle CNN Prima News se mělo jednat o odsouzeného vraha Tomáše D., který měl brutálně ubodat seniora na procházce. Jestli si  sáhl na život sám nebo na tom nese vinu někdo další ukáže až vyšetřování.

Tělo mrtvého seniora leželo u Těšínské ulice v Plzni na Doubravce. Vyšetřování prokázalo, že útočník napadl muže zcela bezdůvodně. Nejprve ho zezadu bodl do krku, srazil k zemi a pak mu zasadil přes 70 ran nožem. Tělo pak vrah odtáhl ke garážim, zakryl odpadky a utekl. Mrtvolu pak našla náhodná kolemjdoucí.

Policie vraha dopadla až na Rokycansku, kde se vloupal do zemědělského objektu. V jeho blízkosti se pokoušel ukrýt, hlídka ho však objevila. Zatčení se muž bránil a napadl policistku golfovou holí. V tu chvíli dorazil na místo i psovod a muže brzy zpacifikovali. U Krajského soudu v Plzni Tomáš D. tvrdil, že trpí schizofrenií a slyší v hlavě hlasy. Znalkyně ale uvedly, že muž žádnou nemocí netrpí. Má pouze toxickou psychózu v důsledku dlouhodobého užívání drog. V době zadržení měl v krvi stopy metamfetaminu.

Tento týden zemřel ve vězení  za zatím neznámých okolností i Josef Kuča. Ten nastoupil ke dvaadvacetiletému trestu za utýrání nevlastního syna.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky vrah, vězení, smrt, vražda, Doubravka, Těšínská, senior, Vězeňská služba České republiky, CNN Prima News, Valdice, Petra Kučerová, Plzeň, Krajský soud v Plzni, okres Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrah, který zasadil seniorovi přes 70 ran nožem zemřel ve vězení  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.