Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Střet osobního automobilu s kamionem nepřežil u Nýřan mladý muž

, aktualizováno 1. května 2020, 19:00

Další tragická nehoda u Nýřan na Plzeňsku se stala dnes odpoledne. Nedaleko od obce Blatnice ve směru na Nýřany se srazil osobní automobil s kamionem. Následkům zranění tam podlehl mladý muž, který jen v osobním automobilu. Viníkem nehody je v tomto případě řidič kamionu.

„Po příjezdu záchranářů na místo události lékař konstatoval velmi vážná zranění neslučitelná se životem, mladý muž zraněním na místě podlehl,“ uvedla k aktuální nehodě mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Ve 12.35 hodin jel dvacetiletý muž z obce na jižním Plzeňsku s vozidlem značky Ford Galaxy, ve směru od Nýřan na Blatnici. V protisměru jel pětapadesátiletý řidič s kamionem značky Renault, který se dosud z nezjištěných důvodů dostal s vozidlem na krajnici a následně do protisměru. Tam se střetl s projíždějícím osobním automobilem,“ popsala průběh tragické nehody mluvčí policie Dana Ladmanová.

Dechová zkouška u řidiče nákladního vozidla měla negativní výsledek. Řidič nákladního vozidla je teď podezřelý ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti.

V pondělí se nedaleko od Nýřan stala jiná tragická nehoda, když se osobní automobil střetl na nechráněném železničním přejezdu s vlakem. Následky havárie jsou strašliví, zemřeli čtyři lidé.   

Ohodnoť článek

Foto

Štítky nehoda, smrtelná nehoda, srážka osobáku s kamionem, tragická nehoda, Plzeňský, automobil, Nýřany, havárie, úraz, Plzeňský kraj, Blatnice, Renault, Ford Galaxy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet osobního automobilu s kamionem nepřežil u Nýřan  mladý muž  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.