Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Policisté by si rádi promluvili s mužem na fotografii, mohl by vysvětlit případ vloupání do rodinného domu

Zatím neznámý zloděj se vloupal na pozemek jednoho z rodinných domů v Plzni na Slovanech. Z místa si odnesl snowboard, oblečení a elektroniku. Policisté v rámci pátrání zveřejnili fotografii muže, který by měl k případu co říct.

Policisté se zabývají případem krádeže, ke které došlo 30. května 2024. Podle dosud zjištěných skutečností vnikl dosud neznámý pachatel na pozemek jednoho z rodinných domů ve Slovanské ulici v Plzni a ze sklepních prostor domu odcizil snowboard, různé druhy oblečení a elektroniku. Poškozeným způsobil škodu přes 15 tisíc korun,“ informovala tento týden policejní mluvčí Michaela Raindlová.

V rámci vyšetřování získali policisté fotografii, na které je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. „Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni osobu identifikovat, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodala Raindlová.

Ohodnoť článek

Štítky pátrání, krádež, vloupání, policisté pátrají, pátrání po zloději

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté by si rádi promluvili s mužem na fotografii, mohl by vysvětlit případ vloupání do rodinného domu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.