Počasí dnes30 °C, zítra31 °C
Středa 28. srpna 2024  |  Svátek má Augustýn
Bez reklam

Jen to vracím tam, kde jsem to včera našel, obhajoval muž, proč vyhazuje na ulici haldu odpadků

Podivně se hromadící nepořádek ve Skvrňanské ulici v Plzni zaujal hlídku městských strážníků. Na haldě odpadků byly různé pytle, krabice nebo dřevěná deska. Okolo se navíc pohyboval muž, který vypadal, že chce hromadu ještě trochu zvětšit. Nesl si křesílko i kyblík plný střepů. Na dotaz police reagoval tak, že to jen vrací tam, kde to našel.

„Hlídka projíždějící ulicí si všimla muže s plnýma rukama odpadu. V jeho „nosítku“ se nacházelo křesílko, pytel s PET lahvemi a kbelík plný střepů. Vzhledem k nepořádku, který se už na chodníku hromadil, pojali strážníci podezření, že muž se ho chystá rozšířit,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Muže sledovali a jejich podezření se záhy potvrdilo. Poškozené křesílko beze studu přiložil k hromadě nepořádku. Strážníci si proto vyrazili s dotyčným promluvit. „Dvaapadesátiletý muž se hájil tím, že křesílko už mu není doma k potřebě a pouze ho vrací na místo, kde ho předchozího dne našel a kam jej odložili neznámí muži. Hlídka muži vysvětlila, jak správně nakládat s odpadem, událost zadokumentovala a postoupila ji k řešení místně a věcně příslušnému správnímu orgánu,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky černá skládka, odhozené odpadky, pytle s odpadky, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jen to vracím tam, kde jsem to včera našel, obhajoval muž, proč vyhazuje na ulici haldu odpadků  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.