Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

VIDEO: Neřídil jsem, tvrdil opilý muž. Kamera ho ale usvědčila z velké lži

Na pořádný malér si zadělal čtyřiačtyřicetiletý muž, který se snažil plzeňské strážníky přesvědčit o tom, že opravdu dodržuje zákony a rozhodně neřídí pod vlivem alkoholu. Kamera ve služebním voze ale zachytila pravý opak. Na záznamu je jasně vidět, jak si rychle prohazuje místo se svým spolujezdcem.

„Před desátou hodinou večer zastavila hlídka služebny Bory v ulici 17. listopadu osádku osobního motorového vozidla VW New Beetle. Důvodem bylo podezření, že je řidič pod vlivem alkoholu,“ uvedla mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová. Automobil totiž velmi rychle prosvištěl křižovatkou a zmateně kličkoval.

„Než hlídka stačila k vozu přistoupit, vystoupil ze dveří spolujezdce muž s rozpitou lahví alkoholu v ruce, zatímco řidič se rychle přesunul na jeho místo, aby skryl svou vinu. Muž se poté snažil strážníky přesvědčit, že neřídil on,“ pokračuje mluvčí. „Přijdete mi zjevně pod vlivem alkoholu,“ říká strážník na záznamu. „Fakt?“ reaguje nevěřícně řidič. „A co? Já jsem neřídil. To tvrdíte vy, že jsem řídil,“ doplnil.

Jak se ukázalo, měl ke lhaní i další pádný důvod. Měl totiž platný zákaz řízení motorových vozidel. „Čtyřiačtyřicetiletý muž původně souhlasil s dechovou zkouškou, pak si to ale rozmyslel. Případ byl předán k šetření policistům ČR,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky řídil pod vlivem, opilý řidič, alkohol za volantem, tvrdil že neřídil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Neřídil jsem, tvrdil opilý muž. Kamera ho ale usvědčila z velké lži  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.