Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Senior zemřel po střetu dodávky a osobního auta, těžká zranění utrpěla i jeho spolujezdkyně

, aktualizováno 2. dubna 2024, 17:59

K vážné nehodě dodávky a osobního auta došlo na silnici druhé třídy u Staňkova na Domažlicku. Záchranáři na místě resuscitovali osmdesátiletého řidiče, životní funkce se jim u něj už ale nepodařilo obnovit a lékař mohl jen konstatovat úmrtí. Do nemocnice ve vážném stavu putovala také jeho mladší spolujezdkyně. Z dostupných informací vyplývá, že do nich čelně narazil řidič dodávky, který z neznámých příčin přejel do protisměru.

K tragické dopravní nehodě došlo v úterý odpoledne na silnici II/185 ze směru od Staňkova u odbočky na Hlohovou. „Žena ročník 1965 utrpěla vážná zranění. Při vědomí byla transportována pozemní cestou do fakultní nemocnice Lochotín. Muž ročník 1942 utrpěl vážná zranění a byl na místě resuscitován. Přes veškerou snahu zasahujících se u něj již nepovedlo obnovit životní funkce a lékař letecké záchranné služby konstatoval jeho úmrtí na místě,“ informovala Mária Svobodová z krajské záchranky.

„Řidič (ročník 2003) dodávky jel ve směru od obce Staňkov na obec Hlohová. Z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s osobním vozidlem tovární značky Škoda Felicia," popsala okolnosti nehody policejní mluvčí Barbora Šmaterová. Přítomnost alkoholu u řidiče dodávky vyloučila provedená dechová zkouška. U zemřelého nařídili vyšetřovatelé soudní pitvu. 

Teprve osmnáctiletá řidička zemřela po nárazu do stromu, dostala smyk a sjela ze silnice

K tragické dopravní nehodě došlo v neděli v podvečerních hodinách na silnici mezi Poběžovicemi a Mnichovem na Domažlicku. Teprve osmnáctiletá dívka nezvládla průjezd zatáčkou, sjela do příkopu a narazila do stromu. Následkům zranění podlehla.

Foto Richard Rychlý

Štítky nehoda, tragická nehoda, smrtelná nehoda, řidič senior, čelní střet, nehoda osobního auta a dodávky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior zemřel po střetu dodávky a osobního auta, těžká zranění utrpěla i jeho spolujezdkyně  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.