Počasí dnes27 °C, zítra24 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Teprve osmnáctiletá řidička zemřela po nárazu do stromu, dostala smyk a sjela ze silnice

K tragické dopravní nehodě došlo v neděli v podvečerních hodinách na silnici mezi Poběžovicemi a Mnichovem na Domažlicku. Teprve osmnáctiletá dívka nezvládla průjezd zatáčkou, sjela do příkopu a narazila do stromu. Následkům zranění podlehla.

„Osmnáctiletá řidička vozidla Peugeot jela ve směru jízdy od obce Mnichov na obec Poběžovice. Podle dosud zjištěných skutečností při průjezdu levotočivou zatáčkou uvedla z dosud nezjištěných důvodů vozidlo do smyku a následně vjela do pravého silničního příkopu, kde narazila do stromu,“ popisuje průběh nehody policejní mluvčí Iva Vršecká.

Mladá řidička utrpěla velmi vážná zranění. Ve voze cestovala sama. Hasiči museli použít hydraulické nástroje, aby ji vystříhali z havarovaného vraku. „Operační středisko záchranné služby na místo vyslalo výjezdové skupiny oblasti Domažlice a Leteckou záchrannou službu Líně. Ihned po příjezdu na místo události lékařka záchranné služby zhodnotila u mladé řidičky zranění neslučitelné se životem a konstatovala její úmrtí na místě," doplnila Mária Svobodová z krajské záchranky.

„Věc si na místě převzali kriminalisté z územího odboru Domažlice, kteří se příčinou a veškerými okolnostmi nehody nadále zabývají,“ dodala Vršecká. V neděli došlo na silnicích v Plzeňském kraji k několika nehodám. U Spáleného Poříčí se při střetu dvou osobáků zranilo šest lidí včetně jednoho dítěte.

Celkem šest zraněných si vyžádala vážná dopravní nehoda, ke které došlo u Vlkova nedaleko Spáleného Poříčí na jižním Plzeňsku. Jedno dítě předškolního věku záchranáři na místě úspěšně resuscitovali. Jeho stav ale zůstává kritický.

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda, tragická nehoda, smrtelná nehoda, náraz do stromu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Teprve osmnáctiletá řidička zemřela po nárazu do stromu, dostala smyk a sjela ze silnice  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.