Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Fekální recidivista vykonal velkou potřebu přímo před vchodem do obchodního domu

Naprosto nechutným způsobem se zachoval padesátiletý muž, který v dopoledních hodinách obtěžoval lidi, kteří vyrazili na nákup do obchodního domu v Plzni-Skvňanech. Přímo před vchodem si stáhl kalhoty, vykonal velkou potřebu a odešel. Podle policie se takto nezachoval poprvé.

„Podle dosud zjištěných skutečností se starší muž dopustil v dopoledních hodinách hrubé neslušnosti na místě veřejnosti přístupné. Podezřelý muž vykonal přímo před vchodem do jednoho obchodního domu velkou potřebu. Přitom se částečně obnažil, kdy na něho bylo vidět ze strany procházejících osob. Po vykonání potřeby z místa odešel. Exkrement a znečištěné místo po sobě neuklidil,“ popisuje mužovo odporné jednání policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Dotyčný se takto nezachoval poprvé. Policisté již muži sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Nyní mu hrozí až dva roky za mřížemi.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto archiv MP Plzeň

Štítky recidivista, vykonal potřebu, výtržnictví, fekálie

Fekální recidivista vykonal velkou potřebu přímo před vchodem do obchodního domu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.