Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Na dálnici D5 se střetly dva kamiony, hasiči museli jednoho z řidičů vyprostit

K vážné dopravní nehodě došlo v úterý odpoledne na 80. kilometru dálnice D5 ve směru na Prahu. Řidič kamionu se zřejmě plně nevěnoval řízení a narazil zezadu do náklaďáku před ním. Při střetu utrpěl vážná zranění, přičemž ho museli z kabinu vozu vyprostit hasiči. Dálnice byla u nájezdu od Přeštic zcela uzavřena.

„Záchranáři transportovali muže na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň ve vážném stavu. Rádi bychom poděkovali svědkům dopravní nehody, kteří se snažili dostat ke zraněnému a poskytnout mu tak první pomoc ještě před příjezdem všech složek,“ informovala Andrea Divišová z krajské záchranky.

„Jednu osobu jsme vyprostili pomocí hydraulických nástrojů,“ doplnil mluvčí krajských hasičů Petr Poncar. Z dosavadních informací vyplývá, že jeden z řidičů nedával pozor a včas nezareagoval na kolonu vozu stojících před ním. Přesnými okolnostmi nehody se zabývá policie. Dálnice byla v daném úseku zcela uzavřena, poté mohla auta s opatrností projíždět jedním jízdním pruhem.

Ohodnoť článek

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda na dálnici, nehoda na d5, nehoda dvou kamionů, střet dvou kamionů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na dálnici D5 se střetly dva kamiony, hasiči museli jednoho z řidičů vyprostit  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.