Počasí dnes24 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policisté už znají totožnost mrtvoly nalezené v kolejišti, mladý muž zemřel shodou nešťastných okolností

Hrůzný nález lidského těla na kolejích u Svojkovic na Rokycansku zastavil ve čtvrtek odpoledne na několik hodin provoz vlaků na železniční trati mezi Prahou a Plzní. Policie už ví, že ostatky patří devětadvacetiletému muži. Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že se nejednalo o sebevraždu. Člověka v kolejišti si všiml strojvedoucí osobního vlaku a stihl zastavit, dotyčný byl ale již po smrti.

„Policisté již znají totožnost osoby, jedná se o muže ročník 1994. Nejednalo se o sebevraždu, ale o souhru nešťastných okolností. Případem se nadále zabývají rokycanští kriminalisté a ve věci nařídili soudní pitvu,“ informovala policejní mluvčí Michaela Raindlová. Konkrétnější nebyla. Objevují se ale spekulace, že se muž pohyboval v blízkosti kolejí a nešťasnou náhodou ho zachytil jiný projíždějící vlak, kterých tam ovšem projíždělo hned několik.

K nálezu těla došlo ve čtvrtek krátce po třetí hodině odpoledne na trati mezi Plzní a Prahou, konkrétně nedaleko zastávky Svojkovice. Ostatků si všiml strojvedoucí přijíždějícího osobního vlaku a stihl zastavit. Vše okamžitě ohlásil a na místo zamířili kriminalisté a koroner. Provoz na trati byl zhruba na tři hodiny přerušen.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky tragická nehoda, zemřel v kolejišti, mrtvola na kolejích, omezení v dopravě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté už znají totožnost mrtvoly nalezené v kolejišti, mladý muž zemřel shodou nešťastných okolností  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.